Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a beszélgetést mert nincs a környezetemben senki,aki nézi a sorozatot,viszont szívesen beszélgetnék róla.
A részek alatt,a kommenteknél is lehetne beszélgetni,viszont szinte nem is érkezik komment és ha mégis,akkor se nagyon válaszol senki mások kommentjeire.
Természetesen bárki csatlakozhat,aki nézi és szintén szeretne beszélgetni róla.
Kerestem egy olyan helyet, de nem látok olyat, ahol szólni lehet, hogy az ÉNB-n nem lehet lepörgetni a listát túl a 2233-n, holott az éjjel Benassy feltette a 2344-t is, megkaptam róla az emailt.
Tudja valaki, hogy lehet ezt neki jelezni?
Köszi előre is és bocs az alkalmatlankodásért!
És sok szerencsét az itteni bloghoz!
Közben megoldódott.
Hogy megértsd, mi a csudát kerestem itt, mivel nem lehetett az ÉNB-n lepörgetni a listát a kommentek helye sem jelent meg.
szép napot mindenkinek.
@Mireya ha nem megy az epizódlista próbáld ki egy másik böngészővel, ha akkor sem jelenik meg akkor nézd meg a tegnap beküldött linkeket a Frissítések menüpont alatt, vagy szimplán kattints a nevemre valamelyik sorozatnál és a profilomon vannak a beküldött videóim https://www.sorozatbarat.club/profile/benassy
Nagyon köszönöm!
Tulajdonképpen az összes lépéssel próbálkoztam tegnap, de felírom magamnak a profilodat, kedves benassy, az nem jutott eszembe, hogy keressem a nevedet valahol.
Ami a legegyszerűbb lépés lett volna.
Köszönöm a segítséget és a sok örömöt, amit a feltöltésekkel szerzel nekünk!
Mireya